Українська православна молодь виступила на підтримку протоієрея Миколая Данилевича (відео)

15 квітня 2024 року Українська православна молодь виступила на захист протоієрея Миколая Данилевича, відкидаючи підозри, які були висунуті проти нього у зв’язку з його заявами про релігійну ворожнечу та російську агресію. Молодь переконана, що такі звинувачення є безпідставними, і висловлює свою повну підтримку священику.

“Ми знаємо о. Миколая як мудрого пастиря та вірного патріота України. Для багатьох він є прикладом служіння людям та своїй Батьківщині”, – зазначається в заяві молоді. Саме завдяки його старанням, українські громадяни, що змушені були залишити рідну землю через російську агресію, мають можливість зберігати свою віру та спільноту в українських парафіях у Європі.

Усі закордонні парафії Української Православної Церкви об’єднуються в молитвах за мир в Україні та підтримці військових. Також збирається матеріальна та гуманітарна допомога для Збройних Сил України та внутрішніх переселенців.

“Завдяки праці отця Миколая, ми, як православна молодь УПЦ, маємо змогу об’єднуватися, спілкуватися та плекати свою віру і культуру”, – підкреслюється у відео.

Молодь закликає до молитви та сподівається на справедливе розгляд ситуації, який призведе до зняття звинувачень з отця Миколая та відновлення його доброї репутації.

Переглядів: 55

Перейти до панелі інструментів