Митрополит Августин зустрівся з делегацією Конференції Європейських Церков

10 квітня 2024 року, благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, у приміщенні Київської духовної академії відбулася зустріч митрополита Білоцерківського і Богуславського Августина з представниками КЄЦ (Концеренції європейських церков). У зустрічі взяли участь заступник Голови Відділу зовнішньої церковної зв’язків Української Православної Церкви протоієрей Миколай Данилевич та співробітник відділу С. М. Бортник.

Під час зустрічі йшлося про релігійну ситуацію в Україні, зокрема, митрополит Августин передав делегації КЄЦ позицію УПЦ з приводу законопроєкту № 8371.

Нагадаємо, що до складу делегації увійшли: Президент КЄЦ митрополит Фіатирський і Великобританський Никита від Константинопольського патріархату, доктор Чарльз Рід від Англіканської Церкви; пані Марія Маунтракі від Православної Церкви Фінляндії, члени керівної групи “Шляхи до миру” Ріїка Поркола від Євангелічної Лютеранської Церкви Фінляндії, доктор Йонас Йоргенсен від Євангелічної Лютеранської Церкви Данії, а також генеральний секретар апарату КЄЦ Франк-Дітер Фішбах та керівниця програми з теології та навчання пані Катеріна Пекріду.

Переглядів: 79

Перейти до панелі інструментів