До Києва на святкування прибули делегації Помісних Православних Церков

На святкування Дня Хрещення Русі до Києва прибули офіційні делегації Антиохійської Православної Церкви, Сербської Православної Церкви та Православної церкви Чеських земель і Словаччини.

26 липня 2021 року до Києва прибула офіційна делегація Сербської Православної Церкви у складі єпископів Ремесіанського Стефана та Топлічського Ієрофея, вікаріїв Святішого Патріарха Сербського. В аеропорту делегацію зустрічали єпископ Баришівський Віктор, вікарій Київської Митрополії УПЦ, Голова Представництва УПЦ при європейських міжнародних організаціях, єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій, вікарій Київської Митрополії УПЦ, та священник Василій Пріц, співробітник Відділу зовнішніх церковних зв’язків УПЦ.

Цього ж дня на святкування прибув представник Православної Церкви Чеських земель і Словаччини архієпископ Празький Михаїл, якого в аеропорту зустрів єпископ Васильківський Миколай, вікарій Київської Митрополії УПЦ, та священник Никита Козлов, співробітник ВЗЦЗ УПЦ.

27 липня 2021 року від Антиохійської Православної Церкви прибула делегація на чолі з єпископом Селевкійським Єфремом, секретарем Священного Синоду Антиохійського Патріархату. В аеропорту делегацію зустріли єпископ Гостомельский Тихон, вікарій Київської Митрополії УПЦ, та ієрей Віталій Горзов, співробітник ВЗЦЗ УПЦ.

Переглядів: 215

Перейти до панелі інструментів