Ієрархи з-за кордону вітають Блаженнішого Митрополита Онуфрія з Днем Ангела

25 червня 2021 року, в день пам’яті преподобного Онуфрія Великого, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій святкує День свого Небесного Покровителя та 50-ту річницю чернечого постригу.

Традиційно у зв’язку з цією святковою датою Предстоятелі Помісних Православних Церков та ієрархи з-за кордону надсилають Блаженнішому Митрополиту Онуфрію свої вітання.

Так, Блаженнішому Митрополиту Онуфрію надіслали вітання Предстоятелі АнтіохійськоїРуської, Грузинської, Сербської, Польської, Чеських земель і Словаччини Православних Церков, Першоієрарх Руської Зарубіжної Церкви та Патріарший Екзарх всієї Білорусі.

Нижче ВЗЦЗ УПЦ публікує фрагменти привітань від ієрархів Помісних Православних Церков:

Митрополит Філіпопольський Ніфон (Антіохійська Православна Церква):  “В цей священний для Вас день, молитовно бажаю Вам міцного здоров’я, духовної радості і всесильної допомоги Божої у Вашому високому і складному святительському служінні для слави Святої Православної Церкви і для блага народу Божого”.

Митрополит Вострський Тимофій (Єрусалимський Патріархат): “Смиренно, але усердно молюся Господу, Який возвів Вас на посаду Предстоятеля, зміцнювати Вас у Вашому відповідальному і важкому служінні в часи важких випробувань для Церкви і Її віруючих і просвіщати Вас святим Духом в прийнятті мудрих і спасенних рішень і дій, для спасіння довіреної Вам пастви. Хай береже Вас Господь і нехай дасть Вам здоров’я і спасіння, і в усьому добре сприяння на многая і благая літа”.

Архієпископ Монреальський і Канадський Гавриїл (Руська Православна Церква закордоном): “Бажаю Вашому Блаженству, молитвами преподобного Онуфрія Великого, постійної допомоги Божої, рівно як і сил і кріпості душевної і тілесної. Разом із іншими співслужителями молю Господа про те, щоби на многії і благії літа Ви продовжили вручений Вам по волі Його послух на благо всієї Православної України”.

Переглядів: 104

Перейти до панелі інструментів