Відбулося чергове засідання ВРЦІРО

22 липня 2020 року в приміщенні Українського Біблійного Товариства відбулося чергове засідання Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій (ВРЦІРО). З благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія в роботі Ради взяв участь єпископ Баришівський Віктор, якого супроводжував заступник Голови ВЗЦЗ УПЦ протоієрей Миколай Данилевич.

Під час зустрічі члени Ради вислухали ініціативу представників Міжнародного Комітету Червоного Хреста щодо встановлення Міжнародного дня зниклих безвісти, який планується на 30 серпня. Захід має на меті підтримку сімей, які втратили близьких на сході України та привернення уваги суспільства до проблеми зниклих безвісті.

Також були обговорені питання церковно-державних відносин, питання соціального служіння ВРЦІРО, ситуація щодо поширення коронавірусної інфекції, релігійні заходи щодо святкування прийдешнього  Дня незалежності України.

На завершення членам Ради були роздані примірники нового перекладу Біблії, що був зроблений під егідою Українського Біблійного Товариства за участі представників різних християнських конфесій.

Переглядів: 68

This post is also available in: Англійська

Перейти до панелі інструментів