Відбулась зустріч митрополита Варсонофія з Патріархом Болгарським Неофітом

24 лютого 2020 року, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, митрополит Вінницький і Барський Варсонофій зустрівся зі Святійшим Патріархом Болгарським Неофітом у патріаршій резиденції у Софії. Про це повідомляє прес-службa єпархії. 

Владика Варсонофій привітав патріарха з 7-ю річницею інтронізації. Вінницький митрополит передав вітання Предстоятеля УПЦ Блаженнішого Митрополита Онуфрія та подарував архієрейські панагії. У спілкуванні з патріархом владика Варсонофій розповів про втручання влади у справи Української Православної Церкви, тиск чиновників, силові захоплення храмів УПЦ та багато інших проблем. Владика наголосив про посилення розколу та розбрату між людьми після втручання патріарха Варфоломія та визнання ним розкольників.

Патріарх та архієреї Болгарської Православної Церкви передали вітання Блаженнішому Митрополиту Онуфрію та побажали владиці Варсонофію та усім вірянам стійкості віри, сил, терпіння та Божої допомоги, щоб витримати увесь той шалений тиск, який чиниться на канонічну Українську Православну Церкву.

Переглядів: 35

This post is also available in: Англійська

Перейти до панелі інструментів