Завершилось паломництво вірян з Волині до Грузії

Вчора, 21 грудня група паломників на чолі з митрополито Володимир-Волинським і Ковельським Володимиром відвідали Некреську єпархію Грузинської Православної Церкви.

Священики та миряни мали можливість зустрітися і поспілкуватися з митрополитом Некреським Сергієм (Чекурішвілі) та помолитися за всенічним бдінням у соборі на честь Казанської ікони Божої Матері міста Лагодехе.

Після полієлею владика Володимир звернувся до вірян Грузинської Церкви з архіпастирським словом та попросив їхніх молитв за Українську Православну Церкву та за український багатостраждальний народ.
Того ж дня віряни відвідали древній Бодбійський жіночий монастир (IX ст.), де вклонилися мощам святої рівноапостольної Ніни, просвітительниці Грузії.

Сьогодні, 22 грудня група паломників зустрілася у Тбілісі з архієпископом Схалтським Спиридоном (Абуладзе). У спілкувані паломники розповіли владиці про випробування, які проходить сьогодні Українська Православна Церква. У свою чергу владика Спиридон сказав паломникам: «Все у вас буде добре. Зміцнюйтесь у вірі, і ми будемо зміцнюватися разом з вами». Архієпископ Спиридон засвідчив свою любов до Української Православної Церви та свою велику повагу до Блаженнішого Митрополита Онуфрія. Після зустрічі з Його Високопреосвященством група відбула до Києва.

Переглядів: 110

Перейти до панелі інструментів