Митрополит Онуфрій, подібно Спасителю, несе свій хрест без нарікання і з вдячністю – митрополит Чорногорський і Приморський Іоаннікій Предстоятелю УПЦ у 10-ту річницю інтронізації

Митрополит Чорногорський і Приморський Іоаннікій привітав Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія з 10-ю річницею інтронізації.

«Сердечно вітаю Вас із десятиріччям інтронізації на трон київських митрополитів! Зважаючи на Вашу глибоку віру, смиренність і доброту, Господь закликав Вашу святиню до цього високого служіння в дуже непростий час для Православної Української Церкви та її пастви», – сказав митрополит Іоаннікій.

Він звернув увагу, що Блаженніший, подібно Спасителю, несе свій хрест без нарікання і з вдячністю, «у всьому намагаючись послужити набуттю вічних благ для тих хто слухає голос і йде шляхом спасіння».

«Цього знаменного та святкового дня ми молимося за Ваше здоров’я, про припинення страждань Української Церкви та про благополуччя та духовний успіх Вашої пастви», – наголосив митрополит Іоаннікій.

Переглядів: 16

Перейти до панелі інструментів