Хор КДАіС виступив на фестивалі «Схід зустрічається з Заходом» у Відні

Хор КДАіС дав два концерти, один з яких пройшов в рамках закриття фестивалю 3 жовтня.

Великий хор студентів Київської духовної академії і семінарії виступив на I Міжнародному фестивалі православної культури «OST TRIFFT WEST» («Схід зустрічається з Заходом»), повідомляє osttrifftwest.org.

Урочисте відкриття фестивалю відбулося 1 жовтня в кафедральному соборі на честь святителя Миколая у Відні (Австрія).

Фестиваль проходить з благословення тимчасово керуючого Віденською та Австрійською єпархією РПЦ єпископа Кафського Алексія.

Хор КДАіС дав два концерти, один з них пройшов в рамках закриття фестивалю. Також хористи співали за недільною Божественною літургією в кафедральному соборі Відня.

У рамках фестивалю «Схід зустрічається з Заходом» організатори планують щорічно представляти віденській публіці східно-християнську духовну музику в концертному форматі, тим самим вносячи своєрідність у насичену палітру культурних подій музичної столиці Європи. Ті, хто цікавиться православною культурою і релігійним життям, зможуть, завдяки урочистим богослужінням, долучитися до літургійного життя Православної Церкви.

Крім хору КДАіС, у заході взяли участь хор віденського кафедрального собору на честь святителя Миколая і віденський чоловічий ансамбль солістів «Orthodoxie».

Фестиваль «Схід зустрічається з Заходом» завершився в неділю 3 жовтня.

Переглядів: 8

Перейти до панелі інструментів