Молитовно бажаю Українській Православній Церкві, щоб зацарював мир — Пасхальне вітання ієрарха Сербської Церкви (відео)

«Молитовно бажаю Українській Православній Церкві і її вірному народу, щоб у це найбільше свято зацарював мир і була братська любов між усіма людьми доброї волі у братській слов’янській країні».

Напередодні Світлого Христового Воскресіння єпископ Будимлянсько-Нікшичський Іоаннікій, Адміністратор Чорногорсько-Приморської Митрополії (Сербська Православна Церква) надіслав Пасхальне привітання Блаженнішому Митрополиту Онуфрію, Українській Православній Церкві та українському народу. Про це повідомляє Інформаційно-Просвітницький відділ УПЦ.

«Найсердечніше вітаю Його Блаженство Митрополита Київського і всієї України Онуфрія і всю возлюбленну ієрархію Української Православної Церкви, священство, монашество і вірний народ із святим святом Воскресіння Христового, Найсвятішої Пасхи – свята переходу від смерті до життя! Молитовно бажаю Українській Православній Церкві і її вірному народу, щоб у  це найбільше свято святкування відбулося у великій радості, щоб зупинилось проливання братської крові, щоб зацарював мир і була братська любов між усіма людьми доброї волі у братській слов’янській країні. Розділяючи з вами, дорогі браття і сестри, радість Великого Пасхального Торжества, бажаю, щоб Господь подарував Божественну силу, для перемоги над гріхом, неправдою і братським розділенням, щоб ви завжди були співпричасниками Його Воскресіння! Христос воскрес!».

 

Переглядів: 10

Перейти до панелі інструментів