Митрополит Болгарської Церкви взяв участь в урочистостях УПЦ на Буковині

У престольне свято Свято-Пантелеймонівського храму в селі Непоротове митрополит Ловчанський Гавриїл (Динев) співслужив за Божественною літургією Предстоятелю УПЦ.

9 серпня 2019 року, в день пам’яті святого великомученика і цілителя Пантелеймона, ієрарх Болгарської Православної Церкви митрополит Ловчанський Гавриїл взяв участь в урочистостях УПЦ на честь престольного свята Свято-Пантелеймонівського храму при дитячому оздоровчому центрі поблизу села Непоротове Сокирянського району Чернівецької області, передає прес-служба Чернівецько-Буковинської єпархії УПЦ.

Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій привітав присутніх зі святом, після чого звернувся зі словами подяки до ієрарха Болгарської Православної Церкви.

«Хочу подякувати владиці митрополита Гавриїла Ловчанського, нашого побратима з Болгарської Святої Церкви, за його участь в наших урочистостях, і передати найкращі побажання і наші братські вітання Предстоятелю Болгарської Православної Церкви Патріарху Неофіту», – сказав Предстоятель УПЦ.

Переглядів: 48

This post is also available in: Англійська

Перейти до панелі інструментів