Відбулася презентація українського перекладу книги митрополита Месогейського і Лавреотікійського Миколая – «Афон – найвища точка Землі»

18 квітня 2018 року у Києво-Печерській Лаврі відбулася презентація українського перекладу книги митрополита Месогейського і Лавреотікійського Миколая – «Афон – найвища точка Землі».

На презентації були присутні автор книги митрополит Месогейський і Лавреотікійський Миколай (Хаджініколау), якого супроводжував священик Олександр (Лисай), єпископ Бородянський Варсонофій, автор перекладу українською мовою Андрій Ус та директор видавництва «Дух і літера» Костянтин Сігов.

На презентації митрополит Миколай розповів про обставини та час написання книги. Зокрема, він розповів, що книга була написана під час Великого посту – написання першої частини зайняло три дні, а друга її частина була написана наступного року, також під час Великого посту, за чотири дні.

Бесіда пройшла в теплій та дружній атмосфері.

НАЖИВО З ЛАВРИ: презентація українського перекладу книги відомого архієрея Елладської Православної Церкви митрополита Месогейського і Лавреотікійського Миколая – «Афон – найвища точка Землі».

Опубликовано Центр інформації УПЦ 18 апреля 2018 г.

Переглядів: 102

This post is also available in: Англійська

Перейти до панелі інструментів